петък, 1 юни 2007 г.

Среща!

И така утре е 02.06.2007 - Crysiss (Русе) пристига в 3 без 5. Момчетата от Domination (Пазарджик) ще доидат или в 1 и 30 или в 4 и 30, зависи дали the all mighty harsh ще се прибере навреме от село, хехе. Двамата Йордановци - Team Free Will (Бургас) няма да могат да дойдат, но лятото е пред нас и се надявам да успеем да се съберем скоро. apZ (Пловдив) няма да може да дойдe

Целта на срещата е тренировка! Над какво ще работим ще напиша после. Трябва да се съберем и да обсъдим кой от какво има нужда, да съставим стратегията така, че всеки да получи нужната му информация от към техники и обяснения. Усилията ги полагаме ние за нас ! Пожелавам успех както на мен така и на момчетата и момичетата които ще присъстват. Казвам и момичетата, защото във Велико Търново има момичета които тренират движенията от паркур и то по доста правилен начин. До после :)

1 коментар:

Crysiss каза...

А защо, Вие господин "h3L", не ме известихте по-рано за да знам :D ;) Аз ще дойда, но цял ден се чудя - ще се ходи ли няма ли да се ходи.... А иначе - специално се пазя - тази седмица съм излизал само веднъж да тренирам - за да може да се извлече максимума от срещата ни.